Thursday, 31 July 2008

Happy B lated Birthday To MyBestfRIENDs Nick..


Tuk kali ini nak ucapkan Happy birthday to my BEST friends (Nick),SORRY sesangat..louie tul tul tak dapat nak ingat dengan tepat your birthday date..even my birthday also cannot remember la ..ahahah ..wanna b young ..Jangan marah ok..heheh at least sempat jugak jumpa malam hari tu tuk wish kat you..tak dpt nak bagi hadiah la nick..
Oklah aper per pun ..nak wish kat nick ..wish you all the best wat ever you do.b cool,b stylo,b macho,b scandalous..wahaha..b hantu jugak..

Im glad that we still contact ..walaupun ko tak der kat Msia..wish ya happy always ok..nanti kalau aku ada masa aku lawat la ko..hahhaha entah bila agaknyer..hehehhe..ok

Take care Dude..

No comments: