Tuesday, 9 March 2010

Kotak oh Kotak..


Ari nie..gantuk sudah ilang..awal semalam tido..sedar2 dan terasa cergas awal pagi..awal2 pagi lagi bos dah arahkan itu dan ini..rasanyer kerja yang diberikan pada hari ini tak der lah susah sangat nak dibuat ..mood Bos pun agak ok ari nie..so bleylah main2 skit..

Sekarang nie louie sibuk cari kotak..tuk buat persiapan tuk pindah..yerlah Office louie akan pindah pada 1 April so terpaksalah berhempas pulas tuk siapkan aper yang patut..angkat aper yang patut dan juga ambik aper yang penting tuk dipindahkan..walaupun beberapa tingkat dari Office asal tapi mesti penat satu hari tu..byk benda nak buat nie..adoii.

Tadi ada Meeting lagi..( Perkara yg memang tidak dijangka )..terpaksalah ..org dah jemput tuk join the comunity kan so terpaksalah merelakan diri tuk join kali ini..Meeting kali ini tentang Away Day yang akan berlangsung..kena plak tu bahagian Transportation..adoi malasnyer..tapi nak wat camner ..kena jaga bahagian booking lagi ..adoiii...bole ke buat ni...kesuntukan masa sangat..tapi buat jerk lah kan..inilah masanyer nak berkumpul..dan buktikan kemampuan sebenar-benarnyer..pasti terpaksa tanya kengkawan semua mintak pandangan dan pendapat mana tau dapat idea tuk semua tu..

Hari nie Hari yang ok ...tengah menyusun atur Segala-galanyer Sebelum Pindah..Louie tengah tunggu Anual Dinner..tak sabar nak dapatkan cabutan bertuah..nak buat persembahan berkumpulan..nak rehatkan diri...bestnyer Bukit Merah ..Tak sabar Rasanyer..yeah...

Oklah kengkawan nanti kita citer lagi..ada benda lain lagi nak masukkan nie..tengah sibuk berYM dengan kengkawan2 mintak idea nie..harap2 boleh diguna pakai..see you guyz again ok..chow..

No comments: