Wednesday, 3 February 2010

Tak Kisah..


Hi Semua Sihat tak..Aduh penatnyer baru saje lepak dengan bebudak office tadi..hmm lepas jerk keluar dari gym terus call diaorg tanya kat mana..fikir2 balik kalau louie balik awal sure boring so lepaklah kejap ..makan2, sembang2 sampai tergelak2..

Rasa penat tadi masih tak ilang..sedar tak sedar dah menjelang malam..tadi waktu kat officepun sama ..rasa cam tak cukup tangan nak satle semua benda..tak der sapa dapat membantu..sebab semuanyer kena buat atas tangan sendiri..gigih jugaklah buat kerja..sempat bukak ym kejap jerk..sorry la guyz kalau louie on and off Ym tadi..tak cukup masa sangat nak borak2 ngan korang..hehehe next time ok..

Minggu nie agak buzy sikit ..tau tau la ..penat balik dari Hong Kong Tak habis2 lagi..tau tau lah percutian ke Disneyland tu masih tak dapat dilupakan dari minda..segar bugar louie kat sana..kat sana sejuk..balik msia terus rasa cam panaz satu badan..kulit mukapun gelap..dah beberapa org tegur..naper lepas cuti terus gelap..hahaha * Memang tak pakai krim muka lately ..rasa cam malas plak.

Semalam fikir2 balik..dah menjelang february dah sekarang nie..hmmm impian demi impian belum terlaksana lagi..melancong dah pun sudah,nak dapatkan segala yang diidamkan..terpaksa tangguh..kerana banyak benda nak disatlekan..

risik2 mengatakan ada juga risik2 mengatakan yang ada org sibuk2 tanya pasal louie sebab pergi Hong Kong hari itue...for me..Louie nak pergi dengan siapakah..nak ke london ke, paris ker..mana ke ..kenapalah dok sibuk2..kekadang tak faham..louie tak pernah nak sibuk hal org tu..tapi dia tetap dok sibuk hal louie..Hmmm Lantakler..tak kisah janji hati tak sakit * agaknyer dia jealous kot..biarkan aje..Anyway tq coz still dok browsing ma blog ye..

Today adalah big day for me..semua dalam list..macam buat air..segalanye ada permulaan dan pengakhiran..hari ini kalau seseorg itu tinggalkan kita ..mungkin esok louie dia akan ditinggalkan..dan mungkin juga kalau diri kita disakiti..pastinya akan dibalas kelak..aper per pun..rezeki Allah S.W.T beri kena sangat2 bersyukur..Amin.

No comments: