Wednesday, 24 February 2010

Tak Akan Menyesal...

Arwah Wan,Me,Fendi,Faisal

Al-Fatihah Buat Arwah..Esok genap Setahun Arwah Iswandi meninggalkan kita..tentu keluarga,teman2 rapat akan ingat detik ini..timbul sebak di dada.. pada mulanya louiepun agak lupa bila tarikh sebenar arwah tinggalkan kita..nasib baik mimie call ingatkan louie pasal perkara ini..dan louie sentiasa berdoa agar kenangan2 indah bersama arwah tetap terpahat di hati kita yang rapat2 ini..semoga kita sentiasa mendoakan dan sedekahkan arwah Al-Fatihah..

Apa2 pun perjalanan idup harus diteruskan..louie bersyukur kerna masih diberi peluang dan dapat bernafas lagi dibumi Allah S.W.T ini..setahun sudah berlalu ..macam2 dilalui..hampir 3 Tahun dah blog louie..louie rasa bangga ..sedikit mengeluh kerna gangguan2 makhluk tak sepatutnya satu tika dulu..keadaan kembali lega..dan kelegaan ini louie percaya memang bukan berterusan..biasalah kehidupan ..ada di atas ada di bawah..so kena hati2 melaluinya..

Baru tadi louie tengok rancangan kegemaran louie kat kaca tv..american Idol dah start..pastu glee plak tu..alamatnyer marathon la kat depan tv..pastu tergatal tangan plak nak coretkan kata2 kat blog..hmmm rasa banyak idea menanti dan bakal dicurahkan tak lama lagi..hmmm kenapa kena tunggu tak lama lagi..kenapa tidak dari sekarang..? hmmm

Serius ..banyak tul tugas ..buat kerja asyik silap aje ..panat louie betulkan itu ini..nasib baik bos louie sgt2 memahami..Tahun ini jerk cermin mata harus bertukar ganti..powernyer dah naik..aduh mengeluh panjang..yerlah dah mengadap computer jerk..alamatnyer kena la tukar ..sapa suruh gatal tengok movie dalam gelap..inilah akibatnya..

Oh baru louie teringat..selang beberapa hari lepas jerk main futsal..louie sempat bersama dua best friends louie gi tengok2 rumah kat month kiara..rumah kat situ sangat cantik2..rasa cam nak dok sana jerk..hahah banyak duit eak..hahah tapi segalanya amat2 berkemungkinan ..sapa tahu..huhuuu

Perjalanan kerja sekarang seperti biasa..sedar tak sedar dah hampir 4 Bulan kat company tu..kejap jerk kan..kalau dulu baru2 masuk semua perkara tak tau..la nie ..semua dah tau..kawan2 pun dah ramai..rasa happy sangat2..louie kena siapkan lonceng di tepi supaya sentiasa sedar dari lamunan..maklumlah ..ada manusia yang selalu mengambil kesempatan dan tak bley tengok org senang..hmmm bahaya gak tu ..hmm politik office sapa bley jangka..yang penting aku mahu jadi diri ku yang sebenarnya..

Hari ini asyik tersedu jerk ..dari petang tadi ..la ni tak baik2 ..tak tau nak buat cam ner..hmmm rasa badan dah hampir lemah ni..nak type2 pun rasa cam dah tak berdaya..keluaran yg akan datang louie akan selitkan banyak lagi cerita..kalau boleh louie nak jadikan ruangan ini sebagai ruangan yang bley dibaca..hahah macam baca majalah..

Aper per pun ..ini adalah blog diri ku ..jika org nak tahu silakan..jika tak mau tau..gi main jauh2 ..tak suruh..kernaa..aku sendiri tidak pernah menyesal menerbitkannya...tak akan sesekali menyesal..

1 comment:

Norfazilah said...

Al-fatihah buat kawan louie yang dah pergi meninggalkan kita dari muka bumi ini...