Sunday, 7 February 2010

New Place



Today Sunday..Kena datang kerja..betapa gigihnya diri ini nak siapkan semua kerja ..ni semata-mata nak elakkan double work yang akan berlaku pada hari Isnin ni nanti..sure sure lah kan banyak kerja..

Per per pun aku tak kisah ..janji kepala aku tak serabut..kalau aku cuti pun tak kemana-mana pun..dok kat rumah..paling tidak pun sure aku tido jerk memanjang..jadi bagi mengelakkan dari perkara begitu berlaku ..baik aku siapkan mana yang rasa2 perlu dan urgent baru mood nak datang kerja bertambah..

Ok sebut pasal new place..yeah..dengar khabar Company kitaorg akan pindah..wow..best nie..almaklumlah..kalau pindah bermakna aku dah ada tempat yang lagi baik..tempat yang aku boleh nak dok taruk barang2 aku ..dan tak derlah barang org lain nak tumpang2 kat meja aku ..buat semak jerk kan..aper per pun ..aku tengah tunggu detik itu..

sekarang ni dok buzy nak satlekan lagi ..sampai tak der masa nak lepak ngan kengkwn..hmmm lepak..tak per la bagi aku kerja lagi penting..

So u guyz da temui cinta korang ker..aku ..mungkin kot..tapi tak sure lagi jadi ke tak..sama2 nanti kita tunggu yerk..ok tata..

1 comment:

AkU said...

all the best for u..
~~