Thursday, 10 December 2009

Tertidur

Semalam louie balik agak lewat ..bagi ikan makan semalam sedar2 dah petang..tau tak semalam waktu nak tunggu train ..train plak problem..Jadi terpaksalah tunggu sampai train ok ..Then rasa cam penat sangat..tau tau jerk lah kan ...louie terpaksa naik dua train tuk sampai ke rumah..urmmm..agak penat la..tapi leh cuci2 mata..hahaha..


Actually kepala agak berat hari ni..tengahari tak makan pun sebab louie sibuk baca majalah kesukaan louie..habis kedai buku tu..mesti owner dia masam ajerk tengok habis majalah dia dikerjakan ..tapi tak perlah kan..lagipun kat dalam klcc ..yang lain relax jerk baca louie pun nak jugak ler wat cam tu..hahahah..*sangat nakal ok..




Ok sambung cerita..sedar tak sedar train sangat penuh sekali..louie tak tau nak cakap aper..almaklumlah masing2 sibuk naik train yang sama tuk pulang..rasa memang louie malas nak balik awal ..lepak kat office lelama pun tak per..coz senang dapat online and update blog..


Sedar tak sedar louie tertido dalam train..aduh tau tau dah kat last station..akibat terlalu penat sampai tertido dah hai..entah aper louie mimpi semalam tapi itulah kalau dah terlalu memikirkan kerja sampai tertido..


Bila ingat2 balik..nasib baiklah tak naik bus balik kg ..pasti telajak..hahaha..

3 comments:

i'm shin... i'm inesen said...
This comment has been removed by the author.
i'm shin... i'm inesen said...

bila kita nak 'tertido' besama ek..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ala siannya...
mesi letih sangat yer...
hujung minggu nie rehat k...