Wednesday, 23 December 2009

Mengikat Padanya..


kalau louie katakan sebegini pasti ada pihak yang akan tidak puas hati ..tapi apa yang ingin diperkatakan adalah yang ingin disuarakan..cuma tak tercakap aje..samakan maksudnya..

Sejak kebelakangan ini ramai kawan2 louie yang putus cinta..aduh mengeluh panjang..bukan aper ..kalau tengok diaorg putus cinta rasa cam takut jerk nak bercinta, mana tak nyer louie pernah alami perkara tersebut jadi kalau diaorg yang bercinta lama tak bley nak bertahan ..apatah lagi yang sesingkat louie lagi lah takut..

Pada mulanyer louie memang tak mau buzz Notty..kalau louie buzz dia pastinyer louie akan cakap cam2 kat dia..tapi tu ler kan..tangan ini sangat2 gatal nak buzz dia..dia plak melayan..arghhh kenapalah dia jahat sangat..tak suka tapi tetap layan dia..ahhh betapa ting tong nyer aku..tak takutkah dengan apa yang dia dah buat selama ini..aduhhh

Semalam sorang lagi kawan louie putus cinta ..aduh ramainyer putus cinta ..macam trend plak sekarang nie..mana nak percaya ..putus cinta akibat layanan si dia ke pada si dia di laman facebook..harus ker facebook dipersalahkan you olls...entah ler ..terpulang pada individu..

Bagi louie ..louie cuma akan lupakan Notty..louie tahu louie akan jumpa dia balik...tapi pastinya layanan berbeza..kena kuat semangat ..diapun ada yang lain kan..louie tau..dia tak pernah nak jujur..walaupun ari tu ternampak dia kat klcc ..louie takut nak tengok dia..sakit ati tu ada ..tapi rindu melebihi segalanya..at least terubat rindu kita wak..hahahha

Sekarang nie dah nak dekat dah New year..esok plak last kerja tuk minggu nie..best tau kerja 4 hari 4 hari setiap bulan..tak payah dok pikir2 ..kan best cam tu..rasanyer free sangat2 lately nie..

Sejak kebelakangan ini macam2 louie nak buat..kebetulan hari krismas ni diaorg nak buat portluck makan2 kat rumah louie..urmmm macam seronok..tapi plan dalam perancangan..esok last dicision...kalau jadi ..jomzzz kita makan...

Sedang pada itu hati masih memikirkan notty..haruskah aku mengikat hati ku padanya..Hmmm Entahler...

No comments: