Monday, 28 December 2009

Cuti 3 Hari / Tido Sepanjang Masa


Hai Kengkawan ..korang sihat tak..kalau sihat Alhamdulillah bagusler..baru nak start cerita ttg cuti 3 hari..sambut Krismas katanyer..kat office kelihatan sunyi ..rata2 dah start cuti dan menghabiskan masa tuk cuti tahunan mereka..wah dengan bangganyer mereka bercuti yerk..louie plak baru kat company tu..terngangga mulut jerk la..yang ada kat office pun 2 3 kerat ajerk..tu tak kisah ler kan..

Dimulakan dengan hari ini..hari pertama esoknyer nak cuti konon2nyer akan bersama kawan2 dimalam hari..tapi malang sekali kerana acara tido yang menyeronokkan telah berlaku..lalu tertinggallah sorang2 kat rumah akibat terlajak tido..blurrrr..semua ada acara sendiri..diri sendiri dok sibuk kemas bilik..

Esok pagi plak agak bangun lewat mana tak nyer ..biasalah cuti kan ..nak bukak mata bangun awal jangan la diharapkan..memang akan bangun lambat sangat2 ler hai..bila dah jadi cam tu ..tak ke manalah jawapnyer..sampailah pada satu tahap tu dah bosan gile

Gunting Rambut.
Memang nak sangat gunting rambut ..ari tu org yg gunting rambut louie tersalah potong..habis sumpah seranah dibuatnyer..la ni g gunting rambut lagi..kira oklah bole dikatakan puas ati sikit2 la ..actually nak suruh lagi sorang tu yang gunting..dia gunting ok sikit..tak per ..nanti lain kali gunting ngan dia..

Gi Pv
Actually gi PV tuk meet someone..yeah kawan baru katanyer..dia kira ok..layan jerk aper aku nak buat..lagipun nak gi pv sebab nak gi cari kad krismas tuk bebudak office yang beragama kristian ...terasa nak plak bagi suprise skit kat diaorg nie hehehe.. yang seronoknya kitaorg kat Pv nie kitaorg main buih sabun ..best gile..hahah ramai gile org main..nanti lah louie masukkan gambo tu..konon2 salji katanyer..perghhh kelakar...

MP
Dah lama tak gi mp..kebetulan nizam and rino mengajak sangat2..gi sana memang puas ati sebab lagu2 kat mp sangat2 best ..tapi tu lah kan tersalah pakai baju..lepas ni tak mau pakai baju yang asyik kena lipat tu jerk..nak pakai simple2 lagi..

Kitaorg menari bagai nak rak..nasib baik ada Last call wan,acu,pheez and the geng tak der la rasa sunyi sangat2 ..kira bole la gile2 kat situ..hahhaa..

kitaorg lepak kat pelita..ketawa..dan pulang dalam keadaan yang sangat penat..


Hari terakhir Cuti..
Dihabiskan dengan Tido..sempat main game kat rumah rino..kebetulan tidak pulang ke rumah jadi tidolah ke rumah rino..menjelang kul 7 pagi baru tido sebab dah penat gile..diaorg ada jugak ajak keluar..tapi mood nak gi shopping sangat2lah tak der jadi..pulang ke rumah ..mandi dan tido..

Kesimpulan dari cerita cuti di atas..aku lebih suka tido dari keluar2..huhuu..

Tuk Tahun baru ..nak pastikan byk aktiviti berlangsung..yang lepas tu..biarkan aje la yerk..hehehe yeah selamat Tahun Baru..

1 comment:

AkU said...

OMG!!how nice is ur holiday..wish mine juz was like..