Wednesday, 2 December 2009

Black Day

Hai semua..semlm louie tido awal so hari ni dapat la naip sikit2 ..kejap lagi dah buzy so tak dapat lah nak menaip lagi..kena lah wat kerja pas nie..so malam tadi nyer mimpi louie pun tak tau aper?.. sangatler mengerunkan so tak mau ingat sangat ler..lagipun kitapun tak faham aper maksud mimpi itu tertanya2 gak..eee sangat seram..

Today oklah ..ada makan2 tengahari nanti menyambut hari perpisahan budak office nie (Dah dapat kerja baru kot )..tau tak berat badan louie dah bertambah dah..Syukur tapi kena excersize gak..sebab size dah nak besar ni kan..perut pun dah nak naik..eeuww takut..

Lepas makan2 nanti kena sambung buat kerja lagi..nak tik tik tik nama yang kena gi traning besok..gonna b a buzy day jugak ler..

Petang plak ada sesi karaoke ngan bebudak office..makan lagi..rezeki..So today kita nak relaxkan minda.. hari ni gak budak baru masuk rumah..so kena attend lagi..blup blup...

Nanti kalau dah dapat gambar kita upload ok..

No comments: