Thursday, 19 November 2009

Minggu Free


Ok semua minggu ini dijanjikan yang terbaik buat aku..
biasalah kalau dah tukar kerja nie kan..banyak benda nak kena belajar
tapi dalam minggu ini aku sangat2 free..

Kalau korang nak tau ..aku baru jerk dapat Pc..pergh sayang gile aku kat pc baru aku tu
yang penting..Internet dapat yerk...aper lagi terus download Ym...
terus aku post kat Fb supaya semua org add aku..wahahaha bahgia gile
bila ramai masuk and add aku..best gilla

Kerja aku bertambah Free..aku datang awal pagi siapkan segala kerja..
dan chat chat chat..coz bos aku tak marah ..dia sangat baik ok..
tapi dalam diam aku siapkan jugak ler kan..

Dalam pada itu aku sgt BerSyukur Kerana miliki keinginan segalanya..

yeah..chat lagi york...

No comments: