Sunday, 8 November 2009

1 Minggu D Company Baru..

Hai semua sorry sangat2 louie agk buzy lately ..tau tau korang bukak page ni..louie tau sapa bukak page louie hahah..tak kisah ler tu..thanx coz bukak..tuk pengetahuan korang louie dah masuk dah company baru..very the yerk..sesi pekenalan dengan pekerja2 memang best..turun naik bangunan dibuatnyer..biasalah Company besaw so orgnyer nyer jugak ramai ler hai..

Takat ni my bos memang best..siap dia suruh add dia kat Fb lagi..hahah so tak leh la kiranyer nak mencarut bos..kerja kena buat jugak...seminggu di Company baru ni ..kerja ok jerk..tak banyak dan tak sikit bole la kata org tu..

Sekarang ni louie tengah tunggu tempat louie ....rasa cam tak best plak duduk tempat org lain..nanti dah dapat tempat duduk sendiri baru best nak buat aper aper yang patut ..hehehe..

Aper per pun louie syukur akhirnya dapat jugak jejakkan kaki kat sini..dapat jumpa my best friends mel..masing2 berebut ajak ku kuar makan..per per thanx to all of ya..nanti kalau ada citer best kita update lagi ok..take care semua.

1 comment:

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

semoga terus sukses di tempat baru...