Monday, 14 September 2009

Misi Melayan Anak Sedara..


Yeee haa seperti semua sedia maklum, Kita akan menyambut Raya tak lama jerk lagi ..rasanyer ada seminggu jerk lagi pose..Bulan Ramadhan hampir berakhir..dan kali ini louie happy sangat sebab dapat dah tiket tuk balik ke kg seperti yg telah dijanjikan...

Tuk Raya kali ini..louie sambut segalanya dgn sederhana..cuti 10Hari kalau boleh louie nak habiskan kat kg aje..kalau sempat ke spore tuk jalan2 sure louie akan singgah sana..coz dekat jerk spore ngan jb..tak susah pun nak pergi..lagipun dalam Ezylink yang macam monthly pas tu ada 20dollar lagi ..so bolehlah louie gunakan tuk wat tambang gi spore..

Ok raya Tahun nie, Adalah Tahun dimana louie kena layan semua anak2 sedara louie..maklumlah louie satu2nyer pak sedara yang paling sporting dan paling Hencem lagi comei..( Setuju tak ? ) Hahh sapa tak setuju..maksudnya jelezz arr tu..hahahah

Yang pening kepala nyer diaorg nie suka mintak benda memahal..alipkopter terbang ler..kereta kontrol sorang satu..yg murah2 tak mau plak tu..adooiii adoiiii pening kepala dibuatnyer..segalanya InsyAllah akan louie tunai kan hehee..

Raya Tahun nie agak meriah sebab loiue dah pandai wat ketupat..masa akan dihabiskan tuk anak sedara sekalian..rindu mereka semua..tak sabar nak balik dah nie..yezzzaaaa...

No comments: