Friday, 12 June 2009

Minum,Pool..Hahahah

Rasanyer ni kali ke-2..Lepak kat sini,lagipun yg mengajaknyer pun bebudak office..so startlah story yg inilah secara rasminyer tempat yg best tuk di lepak..lagipun tempat ni pun ok gak ..tak der la ramai org..time abis kerja kitaorg terus lepak situ..dalam kul 8 lebih kurang..kat sini gak ada live band dan sebagainyer ..tapi aku tak derlah lepak lelama just lite2 jerk..kebetulan malam ni ladies nite so dapat la diaorg semua ni minum2 free kat situ..tambah punye tambah sampai ler ke ting tong jadinyer..hahaha..kitaorg sempat gak main pool kat situ..nasi baik ada diaorg nie semua main suka2 ..tergelak sesaja..sesedar saje dah hampir malam..aku balik awal tak larat rasanyer nak lepak lelama..lagipun aku ditemani seseorg ..so balik ngan dia lah..ada banyak benda nak bincang ngan dia..yerlah kan dah lama tak jumpa dia..Rindu aar gak..hahaha..balik dulu :P
Me,Farah,Carl,Alysa,Azlin
Kiki and K.Mas Pun Join
Sebastian,Mizi and Rizal

Nak Shoot Nie..

Mizi cuba nasib ..haha

Teror NIE main :p

Ajar farah tu tul2 hahaha

No comments: