Friday, 19 September 2008

Thanx again..-


Thanx sesangat Kepada semua kengkawan louie ..louie sendiri tak tau nak ucap cam mana lagi terima kasih louie kepada kalian...sesungguhnya ucapan itu telah membuatkan louie gembira dan tidak berasa sunyi sama sekali..

Louie tahu ..kadang kala louie tidak dapat jumpa,tak dapat makan bersama,tidak dapat lakukan apa2 sahaja..tapi dalam hati louie Ikhlas louie katakan betapa terima kasih louie kepada kalian yang pernah atau sekarang ini menjadi kawan louie..louie hargai sangat2 korang..

Perjalanan ini diteruskan..kata org setiap kali birthday boy..pastinyer banyak benda dalam kepala ini tuk buat request..memang la..sapa yang tak nak lakukan yang terbaik tuk diri sendiri..

memang louie nak semua tu berlaku..tapi biarlah ianyer plan2..louie bersyukur..kerana dalam perjalanan louie yang berliku dan sendiri ini louie masih ada kawan2 yang sanggup berkorban apa sahaja tuk membantu louie maju kehadapan...jatuh bangun louie juga dengan kawan2...

Terima kasih..louie dapat banyak hadiah dari kalian ..syukur sangat2..tapi sebelum tu louie nak mintak maaf lah kalau louie takdapat menyambut pelawaan kalian tuk makan bersama sempena birthday louie ini...louie juga tidak punya banyak masa..malah ada perkara yang terpaksa dibatalkan last2 minute..namun begitu terima kasih bebanyak kerana sudi menjemput louie ..tuk berbuka dan bersama bagi memeriahkan lagi keadaan..

Dalam tahun2 akan datang pastinyer ada perubahan yang pastinyer kalian akan terperanjat tuk mendengarnya..bagi louie hanya coretan2 ini yang bisa dan boleh menyambungkan kita..tak lama lagi warga tulip akan berkurangan,begitu juga dgn perpindahan dan juga kemajuan rakan2..banyak benda nak buat ..memang buzy giler..louie pulak..hanya fikirkan kerja dan cam ner nak balik kg..cuti 2 minggu ni..sure family terutama mak louie happy giler bila louie dapat balik..dah lama tak balik jb ..rindu giler kampung halaman sama juga rakan2 sekalian...

Louie kadangkala terasa sedak di kota besar ini..tapi dengan kekuatan yang ada..louie sendiri tak mau jatuh tersungkur..louie juga punya impian dan cita2 yang ingin dikecapi...pastinyer setiap org juga punyai impian tersebut...kalau boleh nak terbang tinggi..oh ya mungkin bulan 4 ni baru boleh terbang tinggi...kalau nak terbang tinggi2 kena lah kerja kuat baru boleh dapat apa yang kita nak...semoga impian menjadi nyata..

Sebelum louie akhirkan kata2 louie nak ucapkan bebanyak terima kasih louie kepada kengkawan yang sudi sms louie dan mengucapkan selamat hari jadi,kepada kengkawan kat myspace and facebook..louie hargai sesangat..louie sayang korang semua..tanpa korang sapa lah louie ni..bagi yang gambonyer tak tulis and tak taip namanyer jangan la kecik hati ..kalian tetap di hati..

Hari ni louie nak gi bazar ramadhan ..louie nak beli kuih sedap2..kat kl ni makan bungkus aja ..bila tiba kampung nanti ..nak makan masakan emak puas2 ..aper per pun selamat berpuasa dan selamat hari raya...yahoooo balik kg...

No comments: