Friday, 12 September 2008

Tagged..




Thanx to Ted coz sudi menjemput Louie tuk ruangan kali ini..tagged..let do it..

Name 5 people you can think of right off the top of your head. Don't read the questionaire underneath until you write the names of all 5 people. This is alot funnier if you write the names randomly. No Cheating!!


1. Jerry




2. Akmal


3. Natasha




4. Don


5. Aniss

Question 1 : How do you meet 1?
Mau tau kah? OK kasi tau la ya..kenal dia coz kat tenet..and then we meet ..lagipun rumah dia dekat jerk so senang ler nak meet..dia ni sempoi and nice..actually tak banyak kerenah so senang nak berkawan ngan dia...and lot of story boleh citer...

Question 2 : On the Scale od 1 - 10, how you rate your relationship with no 1? I think 7 Coz suka kawan ngan dia..coz dia very the sempoi and poyos..so tak banyak masalah nak bawak ke mana2 ..suka gelak ..and senang nak bawak berbincang.

Question 3 : How long have you known 4? Baru Mencecah Satu Bulan kot..frist meet kat Pinang..Aku g sana ok..huhuu seronok giler makan ikan bakar..Dia very Nice pERSON..


Question 4 : How do you know number 3? Si cantik Jelita nie..frist meet kat kedai makan..mula2 tengok dia memang jatuh hati terus...pastu dia kata kat aku "Jangan Buang Masa"..Sekarang baru aku faham ayat dia..and suka kawan ngan dia and lihat dia coz dia suka senyum...huhuu rasa cam nak cium jerk..:P


Question 5 : Where 5? Lovely aniss rasanya dia belajar lagi ..tak sempat nak tanya..tapi kitaorg selalu keep in touch..nice gal..cute sangat..


Question 6 : A Fact about number 1? Ada org cakap dia macam Azhar Sulaiman,ada plak kata macam Diana Yusoff..hmmm yang bestnye dia ni..dia tak suka mengumpat hal org..so kitaorg kalau kuar buat hal kitaorg la..lantak la owang nak cakap aper..


Question 7 : Who is no 4 going out with?Teman2 sekerja dia kot..family maybe..tapi dia memang rapat ngan keluarga pun..ya he just friends..

Question 9 : Would you live with number 3? Enggak Bisa..dia tinggal bersama kekasih hati..cukuplah sekadar jumpa2 saja..

Question 10 : What do you like about no 2? Hard Working person..nice..and caring 2..selalu tengok aku sampai nak tembus ..arghhh Masa mengubah segalanya..Terima jerk la..

Question 11 : Do you miss number 5? Ya so much..kalau leh nak jadikan dia my gurl..coz dia very the cute..

Question 12 : Would you make out with number 4? Mungkin Ya Mungkin Tidak..entah la ..biar masa yang menentukannyer..

Question 13 : What is your opinion of number 2? Sopan,senyap,nice,caring,and jujur..

Question 14 : What is your fave memory with number 5? Kitaorg selalu hantar msg cintan2 nice sangat..huhuuu

Question 15 : What would you do if number 1 going out with number 2? Hurmmmm ok kot coz dua2 juga kawan ma..tak der hal la..kl ni bukan besar sangat..sure nampak punya..

Question 16 : ever had a long conversation with number 5? Jarang la kalau free borak la ..kalau buzy diam sajerk..

Question 17 : have you ever slept at number 2's house? HMMM pERNAH..Waktu tu buat Open house hari raya dia tido umah lorrr


Question 18 : Do you hang out with number 3 often? Tak pernah kuar pun dia buzy jerk..msg2 jerk..sapalah kita nak ajak dia kuar.blup blup..


Question 19 : Jerry lah..Dulu,kini,....MAYBE..


Question 20 : How often do you talk to number 1? Kerap ni ...but now i dont want to talk bout him anymore..


Question 21 : What about number 2? Pernah la jugak tapi jarang ler dia biasa call lewat2 malam,hantar msg..arghhh kekadang tak larat tuk balas..huhuu...

Question 22 : Have you ever thought 3 more than a friend? Huhuu..Enggak bisa begitu...Teman tapi mesra saja...

Question 23 : May be you want to go out for a date with number 5? Sure..tu pun kalau dia putus ngan bf dia..gue sanggup keluar ngan dia..

Question 24 : Do you dream about number 2? Yes..ada memory..tapi ..hmmm uikk mimpi mana boleh jadi kenyataan ..

Question 25 : What did number 4 did to you that you never forget? Ohooohooo..Very Caring lorr..nice

Question 26 : What have you done to number 1 that He never forget? Aku pernah lakukan yang terbaik demi persahabatan serta berkorban apa sahaja demi menjaga nama baik masing2..but it ok..semua tu dah berlalu ..tak mau la citer lagi..wat aku sedih jerk buat per..

Question 27 : What is number 3's hobby? Make up ..pot pet pot pet..



Question 28 : Who do u want to tag?

Seleb

WanKhairy

Mel

No comments: