Saturday, 2 August 2008

We Meet Again..

Nick dah balik Msia Sebelum dia pulang ke Singapura ..sempat la dia ambik masa beberapa jam tuk jumpa aku ..petang tu dia call nak meet ..tapi aku balik kerja kul 7pm..so tak dpt la nak jumpa...

Lepas jerk jam 10pm dia sempat msg2 aku ..so kitaorg jumpa la..kitaorg tak der idea nak lepak mana..last2 dia cakap jom clubbing..so tak ambik masa yang lama aku terus bersiap tuk jumpa dia..

Banyak benda yang dia cerita ..lelebih lagi ..tentang Hadiah Birthday yang dia terima..hehehhe kelakar plak..lelebih lagi sekarang nie dia dah pandai cakap Thai..kap kung kap nick..sampai ke Thailand dia sekarang mengembara..wahahaha..i will follow you soon ok..

Malam tu ada Mazley my friends long2 ago la..waktu sekolah lagi kitaorg dah kenal2 ..now almost 10 years dah kitaorg still jadi kawan baik..so sembang2 la sampai ke pagi..kat dalam club kitaorg sempat jugak jumpa Daniel and Oj..tapi dia balik awal..

Nice pic kitaorg tangkap..tuk kenangan kali ini..wee will meet again maybe on 26hb..see you then nick.

No comments: