Wednesday, 20 August 2008

Dah bukan Jodoh..

Awal Pagi semalam ..louie dapat panggilan dari seorg kawan ..yang dia berasa amat sedih sangat tentang satu perkara yang actually dia sendiri telah jangkakan..

Bukan sekali dua dia ceritakan hal ini kepada louie rasanyer dah beberapa kali ..tapi nada dia kali ini amat berbeza dan amat risau nampaknyer...

Kebetulan Awal pagi..dari dalam train lagi dia dah hubungi..dia bagitau kat louie kekasih hati dia akan berkahwin tidak lama lagi, masalahnyer org tersebut bukan berkahwin dgn dirinyer sebaliknya dengan gf dia..oh My God..that mean..Kawan ku ini menjalinkan hubungan cinta atau lebih dikenali Kekasih Gelap la Nampaknyer...

So sad...louie actually tumpang sedih jugak..coz dalam ertikata lain lelaki tu pun satu dok melayan kawan louie ni buat aper sedangkan dia sendiri dah ada gf..and kawan louie juga satu..dah tau org tu ada gfbuat aper kacau plak..hmmm dunia2

Tapi tu ler ..louie nasihatkan dia..jika dah tak ada jodoh tak perlulah nak difikirkan lagi..you have ready for it walaupun service dia meletops..but you must think bout your future .sampai bila dan tidak kemana kalau menjadi kekasih gelap ni..lebih baik cari yang single mingle..lagi senang dan lapang hati..

louie tahu..macam2 dah dia lakukan ..tapi bagi louie cukuplah dengan pengorbanan yang dilakukan..jika hati dia bukan milik kita..kita kena cari jalan tuk melupakan dia dan memberi kebahagiaan kepada dia..syukurlah kerana kita masih diberi peluang mengenali hati budi serta service yang meletops yang jarang2 org lain dapat..ingat tu..you are special..and nobody can put you down..

Kalau susah2 sangat..nyanyi depan dia lagu Avril Lavigne I want to b Your Girlfriends tengok dia bagi peluang tak..wahahahha..

Aper2 pun jangan susah hati u still comeii aper...wish you all the bestramai sayang kamu..jaga diri ok..but jangan notty2..huhuu

1 comment:

Mimie said...

huwaaaaa... so sad...

tapi i have to terima hakikat la, that guy will belong to someone. hence, what i have to do is just HOPING that he love me too and PRAYING that any dreams he and that bitch will never gonna happen and then he come back to me.

huwaaaaaaaaaaaaaaa............