Monday, 22 February 2010

Sport Time

Geee hai..aper khabar semua sihat tak ..kalau sihat baguslah..sorrylah ingat petang tadi nak update blog tup tup petang ujan plak..so tak dapatlah nak ke cyber cafe tuk update citer seterusnyer ..

Ok..Today louie nak citer pasal company louie ada join tournament futsal kat sport planet..sah sah la louie tak main futsal..so tak pernah jejakkan kaki kat sana..actually louie bukanlah pemain ..sebaliknya telah ditugaskan sebagai coach tuk acara ini..( Org dah lantik so aper lagi )..
Kira oklah tempatnyer besar..banyak yg menarik dari tak menarik..acara dimulakan dengan dua pasukan dihantar tuk bermain..huhuu nampaknyer pasukan yg main amat hebat..nasib baiklah louie ada geng2 yang boleh tuk memeriahkan lagi majlis ini..antaranya ada monie,mel,fiqa,syaz,tiah,ana..tu semua geng2 pom pom louie..so senang ler skit..tak ler sesegan sangat nampaknyer..
Kitaorg sempat tengok aksi2 menarik bagi pertandingan ini..tak sangka..satu group company kita dapat gi ke peringat seterusnya ..then akhir sekali dapatlah tempat ke-3 dalam pertandingan..betterlah kan..dari tak der tempat langsung..huhuu..penat siapkan pom pom tu tau..ingat tak penat ker..hahaha
Aper per pun..louie enjoy bersama kawan2 ..disamping tengok diaorg main..dapatlah kenal dua tiga empat org yang menarik perhatian..ehemm..kawan jerk ok..oklah nanti kita citer lagi..hmm esok kerja ni..jam dah kul satu..haiyoo tak tito lagi nie..gurb..

1 comment:

AkU said...

ler..ingatkan Louie maen skali..lalalala..~~