Sunday, 6 December 2009

2nd Day For Majlis Kawin Iza

Hai semua..Buat pertama kalinyer louie gi umah org kawin lengkap majlis belah lelaki dan juga belah pompuan..huhuu ari ni kebetulan tak wat per..dapat msg dari MEL ajak..so terus bersiap ikut mel gi Majlis tersebut lagipun dekat jerk ngan rumah so bersiap sedialah mel ambik ngan daniel..

Kat Majlis tu kitaorg sampai tepat2 pengantin dah dikompang nak masuk..heheh sempatler tengok diaorg berjalan..ini belah lelaki,louie tak kenal sgt tapi dulu kitaorg memang satu office ..so pernah lah nampak2 cam tu..kira oklah ..lagipun iza adakan..tersenyum2 dia tengok kitaorg..hehhee

Nie lah MEL And Daniel yang rajin sangat ajak louie keluar cuma masa jerk tak mengizinkan takkan nak kaco pasangan nie kan..heheh anyway thank ajak louie ok..

Ini pelamin dia..waktu nie pengantin dah dibawa ke ruang makan..so dapatlah ambik gambo nie..ambik gambo ni pun khas buat akak sarina dia kan wedding planner so dia nk tengok la camner pelamin di buat huhuuu

Actually Bapa si amin ni kerja kt sekolah so majlis belah lelaki dibuat kat sekolah ..kat belakang tu terang2 kan..anyway so enjoy ..pengantin tersenyum girang jerk..best tau tengok diaorg nie..hah korang bila lagi hahahahah...ok take care semua sedap dapat makan nasi minyak hhehee..

No comments: